Familieterapeut
                                     Slagelse

 

ALDRIG MERE STRESS
                                           

 

Hvem er jeg?           Tavshedspligt & etik          Priser          Kontakt          Links

 

 

 

 

Stresstest
FTF og LO har til Den Internationale Arbejds-miljødag 28. april 2007 udviklet en stresstest.
Brug testen til at finde
ud af, hvordan det står
til med dit stressniveau
lige nu.
Hvis testen viser, du er for stresset, er det vigtigt at gøre noget.

Tryk her
for at teste dig selv: Stresstest

 

 

Øget belastning i en afgrænset periode er ikke farlig. Det går over. Det er den langvarige stress med markante belastninger over lang tid, der er farlig. Den kan man dø af.
Et menneske med behandlingskrævende stress befinder sig i en tilstand af total mangel på energi. Bare det at skulle stå op og sørge for at få noget ordentligt at spise eller gå i bad, kan være en uoverstigelig opgave.

Jeg arbejder efter Psykolog Birgitte Hultbergs metode, som bidrager til at den stressramte kommer i akut stressbehandling. Metoden har noget at tilbyde på alle niveauer af stress og det er vigtigt at den stressramte kommer sig over sin stress og samtidig får en ny og bedre livskvalitet.

Sammen arbejder vi på, at du får:

  • Afklaret dit stressniveau

  • Akut stressbehandling som dæmper tankemylder og rastløshed

  • Øget energiniveau

  • Redskaber til at forebygger stress fremover

Den første og vigtigste erkendelse for en stressramt, familien og arbejdspladsen, er at forstå, at batteriet er tømt, at det er slidt i bund, og at den eneste vej frem er at slappe af og samle energi.
Rammes et familiemedlem af stress påvirker det hele familien. Forandringerne foregår ofte over lang tid og kan være vanskelige at sætte ord på. Alle reagerer individuelt på en stressfaktor, men typisk trækker den stressramte sig fra fællesskabet i familien, bliver vrissen, opfarende, har mange forskellige symptomer, som ingen kan blive helt klog på, heller ikke egen læge. Muligvis skranter samlivet mellem ægtefællerne. Alt i alt en belastning for alle parter.
Børn tager umærkeligt ansvar for det, der sker i familien og gør sig enten stiltiende eller meget larmende bekymringer om, hvad der er ved at ske. De bekymrer sig måske over, om den ramte forælder overlever. Det er vigtigt at få sat ord på tingene og få familien til at samarbejde igen til alles glæde.

Efter aftale inddrager jeg ægtefælle og eventuelle børn undervejs i processen med komme på rette spor igen.

Energibehandlinger som Healing og Acces Bars kan være en del af behandlingen.

Efter en indledende samtale med den stressramte laver jeg et udkast til en stressbehandling med et tilbud, som bygger på selve stressbehandlingen.  
 
Kongevejen 5A, 4200 Slagelse, tlf. 30 29 21 85, e-mail: lise@familieterapeut4200.dk                                                                                          design 2014: www.desahjn.dk