Familieterapeut
                                     Slagelse

 

HVEM ER JEG?
                                           

 

Hvem er jeg?           Tavshedspligt & etik          Priser          Kontakt          Links

 

Familieterapeut
Lise Fabech

   

Det arbejde, jeg har i dag som familieterapeut, er drevet af stor empati og lyst til at gøre en forskel, der hvor mennesker ikke trives. Det har været en spændende rejse fra jeg var ganske ung og startede som lærer, senere blev studievejleder- og erhvervsvejleder for så i 2003 at stå som færdiguddannet familieterapeut og kunne holde terapeutiske samtaler med elever og deres forældre, når tingene ikke fungerede for de unge mennesker eller deres forældre.

Sidste Pitt stop 2012 var et årskursus i KRAP Kognitiv, Ressourcefokuseret, Anerkendende, Pædagogik i Skive, som har givet mig mange konkrete værktøjer, når mine klienter har brug for at lære nye kompetencer og strategier til at tackle hverdagen bedre. Det kunne være at håndtere vrede, opnå øget selvværd, stoppe et misbrug, have øje for ADHD, depression.

Stress er et tema, der har optaget mig en del år, fordi det rammer den enkelte og hele familien som en tsunami. Jeg uddannede mig derfor til Stresskonsulent i 2008. Arbejdet med stressramte medførte et ønske om at kunne styrke den enkeltes energiniveau, derfor står der i dag også Intuitiv healer, Acces Bars og Soul BodyFusion på mit CV.

 

Kongevejen 5A, 4200 Slagelse, tlf. 30 29 21 85, e-mail: lise@familieterapeut4200.dk                                                                                          design 2014: www.desahjn.dk